Na osrednjo stran
Očitno imate onemogočeno javo ali pa uporabljate brskalnik, ki jave ne podpira. V prvem primeru morate javo omogočiti v nastavitvah brskalnika. V drugem primeru, pa zal ne boste mogli igrati nobene igre, priporocam vam, da si priskrbite novejso razlicico.
pišite
Naj vam bo ta stran dostopna le z enim klikom na gumb Home (Domov) vašega brskalnika. Tako vam bodo vse informacije in iskalniki dostopni najhitreje. domača stran
Ponedeljek, 25.10.2021     00:25  
Igre za zabavo in sprostitev
3D driver - Preprosta igra, malo podobna nekoc znanemu test drive-u, katere cilj je z avtom prevoziti cim hitreje vseh 50 kontrolnih tock. Pri tem pazite na promet ter da se ne zabijete v goro ali zletite v prepad.
4 v vrsto - Premagajte računalnik v tej igri, ki jo pozna skoraj vsakdo.
Asteroids - Klasična igra, že iz časa spectruma in commodorja, kjer poskušate preživeti v vesolju in sestreliti čim več meteorjev.
Eliminator - Izredno zanimiva miselna igra z 40 stopnjami. Ugotoviti morate kako premakniti krogle, da se med seboj vse uničijo.
Invaders - Postrelite vesoljske ladje, ki se spuščajo proti tlem in streljajo, ter NLP, ki preletava zaslon. Klasična, zelo poznana igra.
IQ žogice - S preskakovanjem izločite čim več žogic s trikotne plošče. Če vam ostane samo ena, ste zelo zelo dobri.
Luči - Vam bo uspelo prižgati vseh 25 luči? Naloga je težja kot se morda zdi na prvi pogled, zato le napnite možgančke.
Lunarlander - Z vesoljskim vozilom pristajate na planetih. Večja kot je gravitacija na planetu, težje je pristati, poleg tega pa imate tudi omejeno količino bencina.
Nibbles - Zelo zabavna igra za dva igralca, kjer vsak igralec upravlja kačo, ki poskuša pojesti več zvezdic, kot njegov nasprotnik. Igre ne morete igrati proti računalniku, zato povabite kolega ali kolegico na dvoboj.
Pacman - Zberite čim več točk, tako da pojeste vse pike v labirintu, pri tem pa se izogibajte duhcev, ki vam vzamejo življenje.
Pot - Zgradite pot in povežite levi in desni rob kvadrata, še preden zgradi računalnik svojo pot, ki povezuje spodnji in zgornji rob.
Puzzle - Radi sestavljate puzzle? Na voljo imate 12 različnih, zanimivih puzzlov, ki vas bodo verjetno pritegnili in vas zasvojili za kar nekaj časa.
Reversi - Premagajte računalnik v tej taktični igri, ki jo nekateri poznajo tudi pod imenom othello. Z računalnikom izmenoma polagate na ploščo dvobarvne ploščice. Cilj igre je na koncu imeti več ploščic vaše barve.
Rocks - Poskusite se v tej zanimivi miselno-taktični igri, kjer z računalnikom izmenoma spuščate na tla skale, skozi posebna vrata. Zmaga tisti, ki prvi doseže zmagovalno število točk. Nastavite si težavnost igre, ki vam najbolj ustreza.
Slide puzzle - Postavite dele slike na pravo mesto in jo sestavite.
Sokoban - Dokaj zahtevna, miselna igra z izzivajočimi 101 sobami, kjer pomagate vesoljčku postaviti krogle na svoja mesta.
Tail Gunner - Sestrelite čim več sovražnikovih letal še preden oni sklatijo vas. Akcija za vse, ne samo za ljubitelje letal. Dober zvok in tekoča grafika.
Tetris - Igra, ki jo vsi poznamo in ki ne potrebuje opisa.
Torpedo - Upravljate podmornico, s katero morate torpedirati ladje, ki prevažajo tovor. Pri tem na vas preži kup nevarnosti, kot so mine, sovražne podmornice, ladje...
Wastem - Igra za spretne in hitre, ki vas hitro zasvoji. Dokaz, da je lahko streljanje glinastih golobov še kako zabavno.
! Če se pri igri premikate s tipkami, morate z miško najprej klikniti na applet (na igro), drugače tipke ne bodo delovale. !
© 2000  Najhitrejše informacije